МЕНЮ
Кошница

Вдъхновени от Versace

Производител: Neness
Вдъхновен от марката Versace * Bright Crystal *Цветен и плодов аромат, затворен в класическа бутилка от 33 мл. Свеж аромат, подходящ за летните месеци и романтични вечери, който изглежда много женствен и чувствен. Ще помиришете нар, юзу, божур, лотос, мускус, махагон и магнолия.Главанар, юзуСър..
13.99лв. без ДДС:13.99лв.
Производител: Neness
Вдъхновена от марката Versace * Crystal Noir *Цветен ориенталски аромат, затворен в класическа бутилка от 33 мл. Вълшебен аромат, който ще ви пренесе в света на лукса и партитата. Това ще ви внуши приятно и топло усещане, което ще ви придружава през целия ден. Тонове гардения, божур, портокал, ..
13.99лв. без ДДС:13.99лв.
Производител: Neness
Вдъхновен от марката Versace * Eros Pour Femme *Цветен и плодов аромат, затворен в класическа бутилка от 33 мл. Ароматът, пълен с цветя, ще ви пренесе на цъфтяща поляна и ще бъде оценен от жена, която е чувствена, елегантна и неустоима. Ще бъдете развълнувани от есенциите на сицилиански лимон, ..
13.99лв. без ДДС:13.99лв.
Производител: Neness
Вдъхновен от марката Versace * Versense *Дървесен цветен аромат, затворен в класическа бутилка от 33 мл. Свежият модерен аромат предизвиква усещане за свобода и хармония с природата. Извиква усещане за самочувствие и уникалност. Ще бъдете очаровани от тоновете смокини, морски лилии, жасмин, кар..
13.99лв. без ДДС:13.99лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
За да подобри Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.
Съгласявайки се с използването му, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.